MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Champignonsaus

Champignonsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de champignons op hoog vuur 3 minuten. Voeg de MonChou toe en roerbak het tot de kaas is gesmolten. Voeg de chilisaus en het water toe en blijf het roeren tot er een gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout. Schil de banaan en snijd hem in dunne plakjes. Meng de banaanplakjes door de saus en warm het nog even door.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignonsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /