Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonsaus recept
Champignonsaus recept

Champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de champignons op hoog vuur 3 minuten. Voeg de MonChou toe en roerbak het tot de kaas is gesmolten. Voeg de chilisaus en het water toe en blijf het roeren tot er een gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout. Schil de banaan en snijd hem in dunne plakjes. Meng de banaanplakjes door de saus en warm het nog even door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Geweldige noten
    Noten

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven