Champignonsaus

Champignonsaus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de champignons op hoog vuur 3 minuten. Voeg de MonChou toe en roerbak het tot de kaas is gesmolten. Voeg de chilisaus en het water toe en blijf het roeren tot er een gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout. Schil de banaan en snijd hem in dunne plakjes. Meng de banaanplakjes door de saus en warm het nog even door.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignonsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter