AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Champignonsaus

Ingrediënten

Bereidingswijze

Champignonsaus recept Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de champignons op hoog vuur 3 minuten. Voeg de MonChou toe en roerbak het tot de kaas is gesmolten. Voeg de chilisaus en het water toe en blijf het roeren tot er een gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout. Schil de banaan en snijd hem in dunne plakjes. Meng de banaanplakjes door de saus en warm het nog even door.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignonsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /