Aspics de file de Porc

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vormpje

Bereidingswijze

  1. Braad de in wat in 20 minuten bruin van buiten en roze van binnen.
  2. Laat hem afkoelen.
  3. Zet de aspicvormpjes op ijs.
  4. Bekleed ze daarna op bodem en wanden met gelei.
  5. Snijd de in dunne plakjes.
  6. Steek hier sterretjes uit.
  7. Leg in het midden van de bodem van het vormpje een sterretje .
  8. Plak dit vast met een druppeltje gelei.
  9. Doe het zelfde op een paar plaatsen aan de zijwanden van het vormpje.
  10. Snijd 4 dunne plakken .
  11. Meng ze met de erwten.
  12. Schep het mengsel in de vormpjes.
  13. Leg er een plakje op dat eventuele bijgesneden wordt, zodat het mooi past.
  14. Vul bij met gelei die nog vloeibaar is, maar op het punt staat te stollen en laat in de koelkast afkoelen tot aan het serveren.
  15. Snijd de in dunne plakjes en besprenkel ze met citroensap.
  16. Meng ze met de waardoor de geklopte geroerd is.
  17. Dompel de aspicvormpjes even in warm water en leg de inhoud op een schaal.
  18. Zet in het midden van de schaal het hart van de slakrop en omring dit met de bananensalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
97 kcal
4%388 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspics de file de Porc