Knoflook-olie

Knoflook-olie

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel en snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en voeg deze toe aan de olie.
Laat alles een flinke tijd lekker marineren en je hebt een heerlijk, geurige olie om bv vlees in te braden of voor dressings.

Serveersuggesties

Knoflook wordt gerekend tot een lichtzuur gewas, daardoor kan onder bepaalde omstandigheden in knoflook groei plaatsvinden van de bacterie Clostridium botulinum. Deze omstandigheden kunnen zich voor doen tijdens het zelf inmaken en onjuiste bereiding van verse kruiden en knoflook in olie mengsels. U kunt natuurlijk wel knoflookolie maken, maar gebruik de olie dan binnen een paar dagen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit knoflook-olie recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter